Õppetöö algas

Eile toimusid lõpuks esimesed loengud, enne seda oli sisseelamise periood. Kui eilne päev oli veel enam-vähem mõistetav siis täna läks küll juba käest ära. Õppejõud lendas läbi kõne- ja signaalitöötlusalgoritmide nagu muuseas, ma lihtsalt vaatasin suurte silmadega. Iga natukese aja tagant tuli: “Any questions? No? Great!”.

Aga vähemalt ei olnud ma ainus, kelle jaoks see natuke palju oli – ka kursusekaaslased kinnitasid, et eriti palju esimesel katsel küll kohale ei jõudnud. Aga lõpuks jõudsime järeldusele, et eks me kõik tulime siia ju väljakutset otsima. Suht mõttetu oleks korrata elementaarseid ja tuntuid asju. Meile on abimaterjaliks märgitud umbes 20 1000-leheküljelist raamatut. Üks selline kolakas sai juba raamatukogust ära tiritud, eks ma hakkan siis kuskilt otsast pihta. 😛

This entry was posted in Personal. Bookmark the permalink.

Leave a Reply