Lõpetatud

Lõpetatud

Mõned päevad tagasi toimus lõputseremoonia, sain magistrikraadi kätte.

Suht selline omapärane tseremoodia oli. Kõik pidid normide kohaselt riides olema: must ülikond, valge pluus, mustad kingad, ürp/keep/vms (ingl. k. gown), omandatava kraadi värvides kapuuts, bands (need veidrad valged asjad kaelas) ja valge kikilips.

Siis marssisime rivis kolledžist kesklinna Senate House’i. Kuna kolledžeid on nii palju ja kõik peavad lõpetama samal päeval samas majas, siis toimus päeva jooksul palju pooletunniseid tseremooniaid, kus umbes 3 kolledžit korraga käsile võeti. Sisuliselt läksime kolonnis ühest uksest sisse ja teisest välja, vahepeal maha ei istunud. Ladina keeles löödi igaüks vastava kraadi seisusesse. Külalised said ikka istuda aga filmimine ja pildistamine oli keelatud. Ainult nemad ise pildistasid iga lõpetajat ja seda pilti võis siis pärast korraliku raha eest lunastada 😛

Aga tehtud igatahes. Jee, suvi algab nüüd 🙂

This entry was posted in Picture of the day. Bookmark the permalink.

Leave a Reply