Pesuehtne šotlane

Pesuehtne šotlane

Šotimaal tahtsin tõesti kilti selga proovida. Olgem ausad – see on ainuke koht kus on selleks mingi põhjus 😛

See aga osutus oodatust raskemaks. Päris kildid algavad poes kuskil 200 naela juurest ning ainuke koht, mis neid pildi tegemise ajaks selga lubab panna küsib pildi eest 30 naela. Tõsi, nad annavad selle eest selga kogu varustuse, aga see on siiski jõhkralt kallis. Suveniiripoed müüvad ka 20-naelaseid kilte aga need meenutavad pigem suvalist kardinat kui šoti rahvariietust.

Proovisin õnne ka esimeses ettejuhtuvas kildipoes aga sealt öeldi mulle otse, et ükski pood ei lase mul seda nalja teha. Tegi natuke kurvaks aga läksin järgmisesse. Ja järgmisesse. Ning nagu pildilt näha, järjekindlus viib sihile. Üks väga armsa aktsendiga šoti tütarlaps halastas mu peale ning laenas mulle sobiliku varustuse – 300-naelane McDonaldi klanni kilt koos sinna juurde kuuluva kotikesega (ei mäleta, mis selle nimi on).

Rubriigid: Picture of the day. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

44 kommentaari postitusele Pesuehtne šotlane

Lisa kommentaar