Loengud on läbi

Loengud on läbi

Täna oli minu magistrikursuse keskpunkt – teise trimestri neljanda nädala lõpp. Ehk siis inimkeeli, täpselt pool kursusest on läbi. Sellega koos on läbi ka loengud. Ei ühtegi loengut enam. Kõik. Kaputt. Praktikumid, seminarid jms koosviibimised toimuvad edasi aga loengud on lõppenud ja nüüd võtame vaikselt suuna lõputööle.
Tehniliselt võttes on veel võimalus, et mõni üksik loeng tuleb veel järgi teha – kaks õppejõudu ei suvatsenud õigel ajal kohale tulla ja tahavad seda ilmselt mingil muul ajal korvata. Aga see on väike detail…

Nagu pilt illustreerib, olid mõned loengud huvitavad, mõned mitte.

Ja kui keegi imestab, miks mul kolmapäeval nädal lõppes: meil siin algavad nädalad neljapäeval. Need inglased on hullud.

Rubriigid: Picture of the day. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 kommentaari postitusele Loengud on läbi

Lisa kommentaar