Alton Towers

Alton Towers

Veetsime koos kursakaaslastega 4 päeva põhja-Inglismaal ja viimasel päeval käisime ka ühes Inglismaa suurimas lõbustuspargis – Alton Towers. Terve päeva, hommikust õhtuni, lasime erinevate atraktsioonide peal ringi. Ma polnud kunagi varem ameerika mägedel käinud aga nüüd said küll kõik hullemad sõidud järgi proovitud.

Oblivion – Vertikaalne kukkumine musta auku. Üleval oleva pildi peal on meie grupp just Oblivioni peal. Sellise jõuga kihutab otse alla, et enamus inimesi ei suuda isegi karjuda. Video (mitte meie filmitud)

Air – Ameerika mäed aga sõitja on kõhuli asendis ja selja pealt kinnitatud, et päris lendamise tunne tekiks. Video

Rita – Kiirendab 0-100km/h 2.5 sekundiga. Video

Nemesis – Tiirutab ja keerutab nii et vähe pole. Video

Meeldis, tahan veel. Järgmisena Thorpe Park 🙂

Rubriigid: Picture of the day. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

2 kommentaari postitusele Alton Towers

Lisa kommentaar